Saat Maksuttoman Tuote-esitteen!

Catalog

Täytä esitteen tilauslomake. Lars Laj - tuotteiden esite lähetetään antamaasi osoitteeseen.

Laatu

Lars Laj Leikkivälineiden laaja kokemus ja uudet innovaatiot ovat huomisen standardeja. Me pyrimme jatkuvasti parantamaan ja optimoimaan tuotteittamme kiinnitämällä huomiota erityisesti laatuun, turvallisuuteen sekä leikkiarvoon.

Moduulijärjestelmämme antaa meille mahdollisuuden lukemattomiin eri yhdistelmävaihtoehtoihin, joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme heidän erityistarpeitaan vastaavia leikkivälineitä.

Lars Laj Leikkivälineillä on laatulähtöinen lähestyminen, joka sisältää:
  1. Erittäin kokenut suunnitteluryhmämme tuntee kaikki nykyiset turvallisuus säädökset, erityisesti EN 1176 ja EN 1177 normit.
  2. TÜV Saksa testaa, kontrolloi sekä hyväksyy vuosittain kaikki Lars Laj tuotteet ja suunnittelun yhteiseurooppalaisen EN 1176 normiston mukaisesti.
  3. Tuotantoprosessin jälkeen tehtaallamme suoritetaan erittäin tarkka tuotetarkastus, ennen tuotteiden lähetystä asiakkaalle.
Kiipeilyverkoissa käytettävät muoviosat ovat kestäviä ja valmistettu pitkäikäisiksi. Teräsvahvistettu köysi ja vahvat muoviosat takaavat pitkän kestävyyden kovallakin käytöllä, jopa vandalismia vastaan.

Kiipeilyseinäelementit on valmistettu 18 mm paksuisesta vedenkestävästä vanerista, jonka pinnalla on erittäin säänkestävä laminaattipinta. Kiipeilyotteet on valmistettu kumista, joka suojelee lasta mahdollisen liukastumisen tapahduttua. Patentoitu "suljettu reuna" -menetelmä väripinnoitetuissa levyissämme antaa vertaansa vailla olevan värinkeston ja kestävyyden. Levyillä on vähintään 20 vuoden elinkaari ja ne pitävät leikkialueen värikkäänä sekä kutsuvana koko elinkaaren ajan. Levy on myös huoltovapaa.

Muoviputkitunnelit ovat erittäin vahvoja, lähes rikkoutumattomia. Putken halkaisija on 630 mm ja ainevahvuus 12 mm.

Puutolpat toimitetaan varustettuna muovisella "tolpan hatulla". Tolpista saadaan näin erittäin säänkestävät. Kaikki puuelementit on hiottu tarkasti sekä reunat pyöristetty, pultit ja ruuvit ovat joko pallokantaisia tai suojattu muovisuojilla.

Urheiluareenat ovat suunniteltu esteettisiksi, miellyttäviksi, erittäin kestäviksi ja turvallisiksi. Ne antavat myös hyvät olosuhteet useille eri urheilulajeille.